FAQ…

Träning för både kropp & själ

Mest förekommande frågorna

För oss är det viktigt att du som redan eller blivande medlem får svar på dina frågor och funderingar.
Här nedan har vi listat de vanligaste. Tveka inte på att kontakta oss om du inte hittar svaret du söker.

Ställ en fråga

Får man lov att provträna?

Hos oss på KKSF får du absolut prova på upp till 2 gånger innan du bestämmer dig för att bli medlem. Välj ”Prova på” när du väljer medlemskap i formuläret.  Observera att ha mjuka kläder utan kedjor och knäppen på träningen.

Prova på

Vad behövs för att träna Jujutsu?

För att få lov att utföra Jujutsu hos oss på KKSF så behöver du en GI (rock+byxa). Som vuxen behöver du även benskydd, handskar och eventuellt tandskydd.
Detta gäller ej för de som är på ”Prova på”.

Om Jujutsu

Hur ofta tränar ni?

Vi har träningsdagar om tisdagar och torsdagar. Utöver det så har vi även träningar om lördagar samt söndagar för de som vill och kan.

Kalender

Kan man köpa träningskläder hos er?

Ja, vi har till största delen allt du behöver för att utföra Jujutsu. Sedan kan storlekar och särskilda önskemål vara svårt att erbjuda. Däremot har vi samarbetsleverantörer som vi kan beställa via åt dig.

Om Jujutsu

Vad kostar det att träna hos er?

Våra priser varierar beroende på om du är barn, ungdom eller vuxen. Vi har även tagit hänsyn till dig som studerar och kan visa upp ett giltigt CSN-kort.

Priser

Kan mitt/mina barn träna Jujutsu?

Barn är mer än välkomna att börja träna hos oss på KKSF. Vi har Jujutsu redan från det att barnet fyllt 4 år. Observera att du som förälder måste närvara under hela passet.

Bli medlem